ČLANICA SAVJETA POSJETILA SIGURNI DJEČIJI PROSTOR

ČLANICA SAVJETA POSJETILA SIGURNI DJEČIJI PROSTOR
08 Jun

ČLANICA SAVJETA POSJETILA SIGURNI DJEČIJI PROSTOR

 

Podgorica, 8. jun 2021. godine - Članica Savjeta za građansku kontrolu rada policije, Aida Petrović, u ime Savjeta, posjetila je danas, u pratnji načelnika Centra bezbjednosti (CB) Podgorica, Gorana Jokića, prostorije jedinice za suzbijanje porodičnog nasilja i maloljetničke delinkvencije koje su opremljene zahvaljujući donaciji britanske ambasade.

Petrović je izrazila pozitivan stav u odnosu na rad i saradnju sa ovom Jedinicom sa posebnim osvrtom na kancelariju namijenjenu i prilagođenu za rad sa ranjivim kategorijama.

Načelnik Centra bezbjednosti Podgorica je izrazio punu spremnost za nastavak uspješne saradnje sa Savjetom na obostrano zadovoljstvo i za dobrobit svih građana Podgorice.

Savjet za građansku kontrolu rada policije sredinom maja 2021. je pozdravio unaprjeđenje kapaciteta u CB Podgorica za rad sa maloljetnim prestupnicima i pohvalio je, tim povodom, direktora i Upravu policije u cjelini. 

Ranija ocjena tim povodom dostupna ovdje: http://kontrolapolicije.me/blog/dje%C4%8Diji-sigurni-prostor-u-policijskim-stanicama