DR MUGOŠA NOVI ČLAN SAVJETA

DR MUGOŠA NOVI ČLAN SAVJETA
17 Jun

DR MUGOŠA NOVI ČLAN SAVJETA

Podgorica, 17. jun 2020. godine - Skupština Crne Gore potvrdila je za novog člana savjeta z agrađansku kontrolu arda policije dr Aleksandra Mugošu koji je imenovan ispred Ljekarske komore Crne Gore. 

Dr Aleksandar Mugoša (1969) je kardiohirurg u Centru za kardiohirurgiju Kliničkog centra Crne Gore i predsjednik Ljekarske komore Crne Gore. Završio je Medicinski fakultet u Beogradu (RS), na kojem je završio i postdiplomske studije, smjer klinička i primijenjena anatomija, specijalizirao je iz oblasti opšte hirurgije na istom fakultetu a užu specijalizaciju oz oblasti kardiohirurgije je završio u bolnici „Giusepe Mazzini“ Teramo, Republika Italija i na Katedri za Kardiohirurgiju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. 

Iza dr Mugoše je bogato profesionalno i radno iskustvo kako u Crnoj Gori, tako i u Republici Italiji i Republici Srbiji. Tečno govori engeski i italijanski jezik. 

Predsjednik Zeković i članovi prof.dr Cerović, doc. dr Radulović i advokat Čelebić poželjeli su dobrodošlicu u Savjetu novom članu.